ANKETNI UPITNIK U SKLOPU PROJEKTA “AROMATIKA”

Lokalna akcijska grupa “Sjeverna Istra” započela je s prvom aktivnošću u sklopu projekta “Aromatika”, odnosno s anketiranjem zainteresiranje skupine.

Pozivaju se stoga svi zainteresirani da izdvoje nekoliko minuta svog vremena i ispune anketni upitnik koji se provodi u sklopu projekta „Aromatika“.

Podsjećamo, projekt „Aromatika“ sufinanciran je sredstvima Istarske županije u sklopu Javnog natječaja za financiranje projekata/programa u području poljoprivrede, šumarstva, lovstva, ribarstva i vodoprivrede iz sredstava proračuna za 2018. godinu.

Cilj projekta je doprinijeti podizanju svijesti poljoprivrednika, djece, mladih i šire javnosti o koristima ljekovitih i začinskih biljaka i poticati daljnji razvoj ovakvog vida poljoprivrede i time pridonijeti očuvanju biološke raznolikosti.

Anketa se provodi u svrhu dobivanja informacija o stanju u uzgoju, sakupljanju, sjemenarstvu/rasadničarstvu, preradi i plasmanu aromatičnog i ljekovitog bilja u Istri s ciljem definiranja potrebnih koraka i mjera koje će doprinijeti unapređenju postojećeg stanja.

Anketni upitnik će biti aktivan do 24. rujna 2018. godine, a možete ga pronaći ovdje.