Radionica na temu “Nove spoznaje u zaštiti vinograda od zlatne žutice i bolesti drva vinove loze”

Institut za poljoprivredu i turizam poziva sve zainteresirane na radionicu na temu zlatne žutice i bolesti drva vinove loze, koja će se u sklopu EU projekta Winetwork održati u petak, 9. lipnja 2017. godine, u Hotelu Laguna Parentium (Poreč), s početkom u 15:30 sati.

Na radionici će sudjelovati renomirani europski stručnjaci iz Italije (Toskana i Trentino), Švicarske (Ticino), Francuske (Burgundija) i Instituta za poljoprivredu i turizam.

Cilj radionice je vinogradarima prenijeti znanja i iskustva o najučinkovitijim praksama suzbijanja ovih bolesti, koje se primijenjuju u raznim europskim vinogradarskim regijama.


Sudjelovanje na radionici

Sudjelovanje na radionici je besplatno za sve sudionike i osiguran je simultani prijevod za sva predavanja na stranim jezicima.
Registracije se provode neposredno prije početka radionice ispred kongresne dvorane u Hotelu Laguna Parentium.

 


Slijedi i terenska nastava..

Osim predavanja, organizirat će se i terenski dio radionice s istim timom stručnjaka, koji će se održati u subotu, 10. lipnja 2017. godine s početkom u 9:00 sati u vinogradu OPG-a Pilato, koji se nalazi pored mjesta Ohnići, uz cestu koja od Kaštelira vodi prema Vižinadi.

 

Za sve informacije možete se javiti na dkristina@iptpo.hr ili 052/408-344.