OBJAVLJENE IZMJENE NATJEČAJA ZA OPERACIJU 4.2.1.!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavljuje izmjenu natječaja za operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za mikro, male i srednje korisnike i operaciju 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za velike korisnike.

Izmjene se odnose na dodatna pojašnjenja kriterija odabira. Navedene izmjene ni na koji način ne utječu na kriterije prihvatljivosti nego daju jasnija tumačenja kriterija odabira, kako bi korisnici što kvalitetnije pripremili svoje zahtjeve za potporu.

Izmjene, kao i cjelokupnu dokumentaciju možete pronaći u nastavku:

Pravilnik o provedbi mjere 4 »Ulaganja u fizičku imovinu«, podmjere 4.2 »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« iz programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020. (NN 46/17)NOVI PRAVILNIK


Za mikro, male i srednje korisnike:

Natječaj za za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« – provedba tipa operacije 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za mikro, male i srednje korisnike od dana 29. svibnja 2017.

Izmjene Natječaja za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« za mikro, male i srednje korisnike od dana 19. lipnja 2017.


Za velike korisnike:

Natječaj za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« – provedba tipa operacije 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za velike korisnike od dana 29. svibnja 2017.

Izmjene Natječaja za provedbu Podmjere 4.2. »Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda« – provedba tipa operacije 4.2.1. »Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima« za velike korisnike od dana 19. lipnja 2017.

Izvor: www.apprrr.hr