Konferencija: „EU fondovi u 2017. godini – Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata“

Peta godišnja konferencija o EU fondovima pod nazivom „EU fondovi u 2017. godini – Iskorištenost sredstava i studije slučaja o pripremi i provedbi infrastrukturnih projekata“ održat će se u četvrtak, 29. lipnja 2017. godine, u Velikoj dvorani Almeria centra na adresi Ulica grada Vukovara 284 u Zagrebu u trajanju 9:30 – 15:00 sati.

Cilj konferencije je predstaviti iskorištenost EU sredstava u financijskom razdoblju 2014.-2020. a izlagat će stručnjaci iz sektora EU fondova u Republici Hrvatskoj. Osvrnut će se također na realizaciju objava iz godišnjih planova objava poziva na dostavu projektnih prijedloga. Na konferenciji će biti predstavljene tri studije slučaja pripreme i provedbe infrastrukturnih projekata financiranih iz EU fondova, od kojih se posebno ističe najveći EU financirani projekt u Republici Hrvatskoj – projekt Cestovno povezivanje južne Dalmacije. Uz pomoć ovih studija pokazati će se kako pristupiti aspektima pripreme, na što treba paziti te kako rješavati probleme koji se pojavljuju tijekom pripreme i provedbe.

Organizatori konferencije su sljedeći: EU PROJEKTI Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, Institut za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, Učilište EU PROJEKTI, ustanova za obrazovanje odraslih i Udruga gradova u Republici Hrvatskoj. Konferencija je sufinancirana iz proračuna Grada Zagreba a očekuje se oko 175 sudionika.

Za sudjelovanje na konferenciji potrebno je ispuniti prijavni obrazac na sljedećoj poveznici najkasnije do 21. lipnja 2017.g.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno.

Program konferencije pogledajte ovdje.