Održane radionice za korisnike Podmjere 7.4.

Djelatnice LAG-a Sjeverna Istra održale su tijekom srpnja tri radionice  za nositelje projekata u sklopu Podmjere 7.4. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Cilj radionica bio je nositeljima projekata pobliže izložiti postupak dodjele javne potpore uz poseban osvrt  na nabavu robe i usluga u postupku Jednostavne nabave. Voditeljica LAG-a Sjeverna Istra tom je prilikom u sadržajnoj prezentaciji prisutnima približila korake u provedbi jednostavne nabave te pružila upute za pravilno korištenje AGRONET-sučelja u svrhu dostavljanja potrebne projektne dokumentacije. Na taj su način prisutni korisnici imali prilike osvježiti svoje znanje administrativnih i tehničkih procedura u postupku upravljanja projektom, kao i razmijeniti svoja dosadašnja iskustva sa drugim nositeljima projekata.

Ključni aspekti podnošenja Zahtjeva za potporu te provedbe Jednostavne nabave u okviru Podmjere 7.4. prikazani su u slijedećoj prezentaciji.