Održano još jedna radionica za LAG-natječaj 6.3. u Taru!

Dana 19. ožujka u vijećnici Općine Tar-Vabriga održana je još jedna u nizu prezentacija LAG-natječaja za tip operacije 6.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava” koji je objavljen 08. ožujka 2018. a prijave će se moći podnositi od 23.ožujka do 23. travnja 2018. godine.

Cilj ovog javnog predstavljanja bio je upoznati potencijalne korisnike kao i svu zainteresiranu javnost o predmetu ovog LAG-natječaja, uvjetima prihvatljivosti, prihvatljivim aktivnostima, kriterijima odabira i sl.

Uz predstavnike LAG-a “Sjeverna Istra” prezentaciju je odradila konzultantica Katarina Vojnović iz tvrtke Key consulting d.o.o. koja je korisnicima u detalje predstavila natječaj.

Podsjećamo, predstavljanje LAG-natječaja za Tip operacije 6.3. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ dio je animacijskih aktivnosti u svrhu informiranja potencijalnih korisnika o LAG-natječaju. Aktivnost se odvija u okviru podmjere 19.4. „Tekući troškovi i animacija“ unutar mjere 19 Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., a sufinancirana je sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj.